logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Xarxes Socials

Gestionem i impulsem les teves xarxes!
xarxes socials

Avui en dia les xarxes socials s’han posicionat com una tasca més en els nostres quefers. Les consultem per estar al dia amb els nostres amics, familiars i / o companys, o fins i tot per seguir mitjans informatius o aquelles marques que ens agraden, o influencers que venen o mostren els seus estils de vida. Hi ha tantes opcions com persones, i sobre diferents xarxes en funció de la seva temàtica o fins i tot podríem parlar per franges d’edat. Doncs bé, aquí és on entra la figura del Community Manager o de l’equip de Social Media d’una empresa… Analitzar i estudiar els sectors que més s’adeqüen al nostre nínxol de negoci, o com interactuem amb els usuaris serà clau perquè la nostra marca tingui èxit a les xarxes. Tanmateix, cal buscar imatges de qualitat… hem dit que també fem fotografies? 😜

Instagram

BeReal

Twitter

Tik Tok

WhatsApp

Pinterest

Facebook

LinkedIn

YouTube

Telegram

Flickr

Telegram

Quant més contingut publiqui a les xarxes socials, millor m’anirà?

Rotundament, ¡NO! Hem de tenir en compte molts factors en funció del públic que s’enfoqui el nostre negoci. A més, també és important el contingut que oferirem, ja que ha de tenir una lògica i per descomptat qualitat per atraure més clients.

A DiThinks posarem tota la carn a la graella per optimitzar les vostres xarxes socials i fer tot el possible per atreure més visibilitat a la marca i al web. No importa el sector en el què estiguis o les xarxes que estiguis interessat què tractem.