logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
[email protected]
+1234567890
 

Xarxes Socials

Gestionem i impulsem les teves xarxes!
m

Avui en dia les xarxes socials s’han posicionat com una tasca més en els nostres quefers. Les consultem per estar al dia amb els nostres amics, familiars i / o companys, o fins i tot per seguir mitjans informatius o aquelles marques que ens agraden, o influencers que venen o mostren els seus estils de vida. Hi ha tantes opcions com persones, i sobre diferents xarxes en funció de la seva temàtica o fins i tot podríem parlar per franges d’edat. Doncs bé, aquí és on entra la figura del Community Manager o de l’equip de Social Media d’una empresa… Analitzar i estudiar els sectors que més s’adeqüen al nostre nínxol de negoci, o com interactuem amb els usuaris serà clau perquè la nostra marca tingui èxit a les xarxes.

Instagram

Twitter

Tik Tok

WhatsApp

Pinterest

Facebook

LinkedIn

YouTube

Telegram

Flickr

Quant més contingut publiqui a les xarxes socials, millor m’anirà?

Rotundament, ¡NO! Hem de tenir en compte molts factors en funció del públic que s’enfoqui el nostre negoci. A més, també és important el contingut que oferirem, ja que ha de tenir una lògica i per descomptat qualitat per atraure més clients.

A DiThinks posarem tota la carn a la graella per optimitzar les vostres xarxes socials i fer tot el possible per atreure més visibilitat a la marca i al web. No importa el sector en el què estiguis o les xarxes que estiguis interessat què tractem.

📲 Fem que tothom en parli i que vegin que som molt actius! Com? Ahhh, per això haurem de parlar d’estratègies 😜.

Aquí et mostrem algunes de les idees que hem plasmat als nostres clients.