logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Termes i condicions de compra

Termes i condicions de compra

Les presents condicions regulen l’accés i la utilització d’aquest lloc web, allotjat al domini dithinks.com així com els continguts i serveis que DiThinks posa a disposició dels usuaris i promotors d’esdeveniments.

L’accés al Lloc Web o el seu ús per l’usuari, implica explícitament l’acceptació dels Termes i Condicions. Per tant, es recomana que l’Usuari els llegeixi detingudament abans de fer ús d’aquest lloc.

Titular​: DITHINKS AGENCIA AUDIOVISUAL SL
Direcció fiscal​: Carretera de Bot, 2. Gandesa – Tarragona
Contacte​: hola@dithinks.com 

Mitjançant la prestació del servei de compra d’entrades, DiThinks actua com a agent comercial autoritzat, segons Reial decret llei 19/2018 que supervisa el Banc D’Espanya, en la compravenda d’entrades entre els usuaris i promotors. Així mateix, s’eximeix de qualsevol responsabilitat derivada de l’organització dels esdeveniments.

Per poder utilitzar els serveis de DiThinks, tant en la compra, com en la venda d’entrades, l’usuari haurà de ser major d’edat, fent-se responsable de la veracitat de les dades introduïdes durant el registre i la compra.

CANVIS I DEVOLUCIONS

Una vegada comprades, les entrades no es retornaran , excepte si afegeixes l’assegurança de devolució i canvis de nom durant la compra. Aquest apartat exclou la devolució per cancel·lació d’esdeveniments.

Es podrà sol·licitar la devolució de l’import fins a 24h abans de l’esdeveniment.
La devolució serà de l’import de les entrades, i no inclou les despeses de gestió o la pròpia assegurança de devolució.

Les devolucions poden tardar fins a 15 dies laborables a estar disponibles en el compte bancari relacionat amb la targeta de crèdit amb la qual es va fer el pagament.

Només es faran canvis de nom a les entrades si afegeixes l’assegurança de devolució i canvi de nom durant la compra. Es podrà sol·licitar el canvi de nom  fins a 12h abans de l’esdeveniment. IMPORTANT: no podràs accedir a un esdeveniment si l’entrada no està al teu nom.

En cap cas es faran canvis d’entrades d’un esdeveniment per un altre

DiThinks es farà càrrec de la devolució de l’import de les entrades, inclòs les despeses de gestió de qualsevol esdeveniment suspès, sempre que el promotor l’autoritzi prèviament fent-se càrrec de les despeses de gestió.

En qualsevol cas no relacionat amb la suspensió d’un esdeveniment, DiThinks no contempla la devolució de les despeses de gestió una vegada comprades les entrades, ja que la gestió de la venda de les mateixes ja ha estat realitzada. 

En el cas de suspensió d’un esdeveniment en el qual el promotor autoritzi la devolució de les entrades, es podrà sol·licitar la devolució fins a la data indicada pel promotor. En el cas que el promotor no indiqui una data, el termini màxim per a sol·licitar la devolució serà d’un mes des de la comunicació de la cancel·lació.

ACCÉS
Per a accedir a l’esdeveniment és obligatori presentar l’entrada amb el codi QR. No són vàlids emails de confirmació de compra, justificants de compra, o qualsevol altre document que no sigui l’entrada.
Per qüestions mediambientals, et recomanem que no imprimeixis l’entrada. Podràs mostrar-la a l’accés de l’esdeveniment des del teu telèfon mòbil.

SEGURETAT

DiThinks disposa de total seguretat en les transaccions ja que s’allotja en un servidor segur, com indica la capçalera del navegador https:// amb el cadenat verd, el que significa que tota la informació que s’envia i rep entre el navegador i el servidor, està encriptada.
DiThinks en cap moment pot disposar de la informació de les targetes dels clients, ja que els pagaments es tramiten a través de la plataforma Redsys, i per tant, DiThinks en cap moment té accés a aquesta informació.

A més, pots consultar la nostra política de privadesa i de cookies.