logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Una història de vi i guerra

Una història de vi i guerra

13 d'agost de 2022 5:25 pm - 7:27 pm Corbera d'Ebre,

Tant el vi com la guerra han estat dos factors que han condicionat les nostres tradicions i formes de viure. Però, també és veritat que el vi i la guerra són dos elements que van conviure i que difícilment es poden separar. Voleu descobrir aquesta peculiar relació? La ruta començarà visitant el Poble Vell de Corbera d’Ebre, escenari fortament castigat durant la Batalla de l’Ebre, on passejarem per les seves cases i carrers amb ruïnes, coneixent els seus secrets. Seguidament ens desplaçarem fins a un dels cellers amb DO Terra Alta, on acabarem realitzant un tast de vins.
En la cerca de que sigui una experiència el més enriquidora possible, s’ha escollit el celler Josep Vicens de Gandesa, celler amb un fort arrelament històric a la comarca i amb vins fets amb tradició i amb peculiaritats similars a les dels vins dels anys 30. El celler està ubicat al centre de Gandesa, i l’edifici on es troba, era de l’antic notari de la mateixa població. Durant la Guerra Civil Espanyola va ser una casa ocupada militarment i es feia servir majoritàriament com a cuina i també per rentar la roba dels soldats.