logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Serveis

Si no trobes aquí el què busques, contacta'ns, estarem encantats d'orientar-te i acceptar nous reptes.

Xarxes Socials

Avui en dia, les xarxes socials s’han integrat com una tasca habitual en la nostra vida quotidiana, utilitzades per estar connectats amb amics, família, i companys, així com per seguir mitjans informatius, marques i influencers. Analitzar i estudiar els sectors que més s’adeqüen al nostre nínxol de negoci, o com interactuem amb els usuaris serà clau perquè la nostra marca tingui èxit a les xarxes. Tanmateix, cal buscar imatges de qualitat… hem dit que també fem fotografies? 😜

sibarites

Disseny web

A DiThinks, creem pàgines web amb un disseny i desenvolupament atractiu i actual. Fem des de pàgines corporatives, botigues online, landings, escoles virtuals, i gairebé tot allò que puguis imaginar-te al que a pàgines es refereix. El nostre objectiu és que estiguis a gust amb el resultat del producte, volem que el teu negoci creixi i oferir-te un bon servei. Volem una relació de confiança per créixer mútuament i confiïs amb el nostre projecte per a aquest creixement.

Fotografia

«Una imatge val més que mil paraules», és la dita que ens havien explicat sempre, i amb la generació millenial sembla prendre més significat que mai. Per això, a DiThinks pren una part essencial intentar mimar aquest aspecte, podem fer pàgines molt boniques, però si ens dius que amb unes fotos fetes amb mòbil ja et val, la teva web no brillarà igual. Només falta que ens trobem i comencin a brotar les idees!
A DiThinks estem preparats per oferir-te fotografies de màxima qualitat per a qualsevol aplicació.

camara-dithinks

Creació de contingut

Encara que sembli una tonteria la creació de contingut, o copywriting si parlem només de text, és una cosa bàsica per donar moviment a les nostres xarxes, dotar de contingut el nostre blog, però tot aquest contingut ha de ser de qualitat, i que enganxi al lector o observador. A més, sol ser una de les coses que ens treu més temps, planificar com seran les publicacions, quina finalitat busquem en cada publicació i un llarg etcètera.
Per descomptat a DiThinks, comptem amb un avantatge, comptem amb bon material, ja sigui per fer reportatges de productes o fotografia creativa, així com també vídeo.

Màrqueting digital

El Màrqueting digital, és probablement, un dels pilars fonamentals en el món dels negocis moderns.
Com potenciem el teu negoci?
Publicar campanyes publicitàries amb Google Ads ens permet posicionar la web gairebé immediatament.
Posicionamient SEO
El posicionament SEO és la posició orgànica que ocupem en els motors de cerca, com Google, en funció de la qualitat i l’optimització del nostre contingut trobarem la web més amunt o més avall.
Pensem la millor estratègia 🧠
Ens posem a treballar? Com veus, hi ha molta feina, i com més aviat ens posem a planificar abans aconseguirem conversions.

DiThinks fotografia

Vídeo i infografia

3…2…1…. Acció! Produïm, gravem i realitzem vídeos per poder promocionar en qualsevol plataforma. També estem preparats per a la realització en stream en directe per a les xarxes socials o Youtube.
Parlem de la fotografia i la seva importància a nivell visual, i el vídeo ja és el next level en aquest context. Tenir cura i oferir vídeo de qualitat donarà un punt extra a l’hora de posicionar la teva marca.
Infografia
Vols algun exemple? En aquest cas vam fer una col·laboració per al COPATE.

I per si et semblava poc…

Organitzem les teves rodes de premsa i esdeveniments. Estem especialitzats en sonorització i il·luminació, ja que entre el nostre equip comptem amb un especialista en la matèria; això fa que enfrontem la part més tècnica i complicada d’una manera professional i resolutiva.
Moments clau 🗝
Els esdeveniments d’una marca o negoci són moments culminants en què tot ha de sortir bé, ja que ens permeten interactuar amb el nostre públic objectiu. D’altra banda, obtindrem el feedback del nostre servei, ajudant a enfortir la relació amb els nostres clients i consumidors.

Xarxes Socials