logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Quadern de bitàcola número 1

Quadern de bitàcola número 1

Quadern de bitàcola número 1: Com pot ser complicat entendre de primeres aquestes entrades al bloc, i amb l’estrena de la segona temporada de The Mandalorian (la sèrie de Star Wars de Disney+), doncs encara ens hem flipat més! Se’ns ha acudit compartir amb vosaltres tot el que passa dins de DiThinks. Pot semblar una mica presumptuós, i fins i tot ens pots dir que això està de més. Si raó, et sobra per dir-ho, però és que estem tan feliços de crear aquest projecte que seria absurd no compartir-ho.

El quadern de bitàcola és com una agenda personal en una nau, què passa, què pensa i com reacciona tota la tripulació. Així que sense més dilació, ens agradaria presentar el punt dinici.

Quadern de bitàcola número 1: 16-11-2020 Papers, Papers i més papers.

A veure si us penseu que us ho explicarem tot? Hehehe. Intentarem explicar tot allò que es pugui explicar. No estan sent unes setmanes fàcils, ens encantaria treballar més en tot allò que volem exercir. Totes les idees què volem transmetre, en comptes d’estar pendent de tant de paper per poder constituir la nostra societat. Mai havíem pensat que una empresa digital començaria amb tanta paperassa. Però bé, tampoc ens queixarem gaire. Aprofitem per donar les gràcies als nostres assessors que, la veritat ens ho han fet més fàcil i suportable del que pensàvem. També han estat dies difícils a nivell personal, seguríssim que algun dia en aquests quaderns farem un flashback per explicar-vos com ha estat tot. En aquestes entrades al bloc us parlarem de projectes i com els afrontem des d’un punt de vista personal i també professional.

Comencem amb dos dels grans que van fer, entre cometes, néixer el rumb d’aquesta nau. D’una banda Buixits, uf! Ens encanta aquesta gent, tenen un pollastre muntat dels bons. Hi ha tantes tecles per tocar, que és fàcil saber que l’èxit estarà escrit en el seu futur immediat. És un centre caní on donen a conèixer la seva filosofia d’educació i també formació a tota la gent que ho desitgi, i la veritat… Segur que hi escriurem molt aviat, perquè tenen en ment idees que són espectaculars. Amb ells treballarem tota la comunicació íntegrament, juntament amb un professional que ells aporten per treballar colze a colze.

Monvins és l’altre projecte, amb ells hem treballat tot el disseny web, xarxes socials i properament publicitat SEM. Monvins és una distribuïdora de vins, amb les idees molt clares, que amb el tema del confinament ha decidit fer un pas més.

En el proper quadern compartirem amb vosaltres alguns dels projectes amb què ja treballem; com la comunicació del CF Gandesa, Celler Arrelats i repassarem algunes de les accions que vam fer molt abans de donar a llum aquesta societat! En els propers posts, també podràs ampliar els teus coneixements de Màrqueting, community management i vés a saber què més…. O potser, també podeu aprendre dels nostres errors. Fins aquí el quadern de bitàcola número 1.

Una salutació i què la força ens acompanyi!