logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Noves tendències a eCommerce

Noves tendències a eCommerce

El 2020 serà recordat als llibres d’història per haver viscut una situació de pandèmia mundial i de confinament total. Tot això va revolucionar i incrementar els ingressos mitjançant l’eCommerce, fent que aquest sector evolucioni molt més ràpid. Aquest Cap d’Any veurem que Facebook ja permet etiquetar productes als anuncis i treure més rendiments a campanyes publicitàries. Fins ara, només podíem etiquetar productes de venda directa a les publicacions *.

El 2021 veurem noves tendències i funcionalitats a les botigues d’Instagram i Facebook, que, al principi, només estaran disponible per als usuaris dels Estats Units i aniran implementant-se al llarg de l’any a altres països en funció del seu funcionament.

Cada vegada, cobra més importància el factor humà als bots que s’instal·len a les webs. Les botigues que tenen instal·lats bots ben programats obtenen fins a un 30% més de conversió. Pregunta’ns per instal·lar-te un al projecte de la teva nova web!

La Intel·ligència Artificial és cada vegada més rellevant al sector del comerç electrònic, la possibilitat d’incloure aquesta opció al teu eCommerce serà cada vegada més important. La generació millenial és fugaç i desitja fer les coses ràpides, comandes per nota de veu, bots que et facilitin trobar els teus productes i totes les facilitats que se’ns puguin acudir.

Finalment, i per tancar aquest article amb algunes recomanacions, quina és la teva opinió? Si tens un eCommerce i t’agradaria comentar-nos les teves necessitats estem oberts a escoltar-te i posar-hi solució.

*Alerta! Ni Facebook ni Instagram permeten la venda de diversos tipus de productes, com ara les begudes alcohòliques.