logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Neix DiThinks

DiThinks és un nou projecte que neix l’estiu del 2020 entre el Xavi i el Josep; un projecte madurat en un any atípic del qual el seu embrió va ser 3x Serveis Audiovisuals, que qui sap, igual un dia us expliquem la història del que va passar amb aquest projecte.

Tot i això, avui estem de celebració perquè oh aleluia! Després d’uns mesos de tràmits burocràtics, veu la llum DiThinks. Un projecte on hi caben molts serveis digitals, que oferim a totes les pimes, autònoms, botigues i tots aquells negocis que vulguin impulsar el seu prestigi i visibilitat digital.

Aquest projecte neix de la il·lusió de dos nois joves establerts a la província de Tarragona; Xavi i Josep, amics des de l’adolescència a Gandesa.

Com ens veiem?

Dominem el disseny i desenvolupament web ja sigui corporatiu, botigues en línia, cursos virtuals, etc; xarxes socials, posicionament SEO, campanyes publicitàries SEM, Social Ads, màrqueting digital… El millor serà que et posis en contacte amb nosaltres mitjançant hola@dithinks.com i parlar-nos de les teves necessitats.

Tenim una mirada amplia del sector dels negocis, ja que cadascú té la seva història i ha conegut diferents “móns”, cosa que ens permet assimilar ja d’entrada un bon nombre de projectes des de l’inici.

Som humils, però tenim una visió molt àmplia; som puntuals i seriosos en les nostres feines, però reconeixem que amb bon humor i bon ambient les idees flueixen per si mateixes. Oferim tots els nostres coneixements per enfortir relacions que ens facin créixer mútuament.

Esperem poder treballar per a tu aviat, així que esperem veure’ns ben aviat. A més, esperem que us agradi el contingut d’aquesta web, us anirem explicant la nostra història, notícies i alguns tips que us anirem donant. Aquí neix DiThinks, aquí neix el principi de l’èxit del teu negoci.