logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Màrqueting Digital

Posicionem la teva marca

El Màrqueting digital, és probablement, un dels pilars fonamentals en el món dels negocis moderns. L’obtenció de dades personals per part de les empreses és ja gairebé més valuós que el mateix or.
Si vols prendre’t seriosament aquesta estratègia per arribar a més clients a través d’Internet, t’oferirem un pla complet en funció dels teus objectius i possibilitats.

Com potenciem el teu negoci?

Posicionament SEM amb Google Ads

Publicar campanyes publicitàries amb Google Ads ens permet posicionar la web gairebé immediatament. I el que és més interessant, arribar a un públic objectiu. Crearem una campanya d’anuncis a la teva mida.

Posicionamient SEO

El posicionament SEO és la posició orgànica que ocupem en els motors de cerca, com Google, en funció de la qualitat i l’optimització del nostre contingut trobarem la web més amunt o més avall. Si vam crear nosaltres el web del teu negoci ja tindràs alguna cosa guanyada en aquest aspecte. Tot i que cal anar afegint contingut i adaptant-nos a les noves exigències que van sorgint. Això reclama una important dedicació.

Facebook & Instagram Ads

Les dues grans xarxes socials actuals (Instagram i Facebook) ofereixen una potent eina de publicitat, la qual podem aprofitar per incrementar el nostre negoci i comunitat. I sí, les dues estan englobades a Meta.

E-mail màrqueting

Aconseguir una base de dades és vital per tenir una massa social fidel a la nostra marca. Trobar la millor fórmula per no avorrir ni tampoc ser molt pesats serà un dels objectius a les newsletter.

Pensem la millor estratègia 🧠

Ens posem a treballar? Com veus, hi ha molta feina, i com més aviat ens posem a planificar abans aconseguirem conversions. És cert que ningú pot prometre res pel que fa a augmentar beneficis màgics, però com més visibilitat, major possibilitat d’augmentar ingressos.