logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Josep

Els meus emojis ✈️📲🍷🌲

Sempre m’ha interessat el món de la comunicació digital i la tecnologia. De fet, molt abans de les xarxes socials em vaig crear a la plataforma Galeon una pàgina amb llenguatge html. Amb DiThinks, arriba un nou repte on m’encarregoà de la edició i maquetació d’aplicacions web, xarxes socials, posicionament SEO i SEM, entre d’altres. M’he format com a desenvolupador Front End a Ironhack Barcelona; i la meva intenció és acabar la formació com a desenvolupador Full Stack i Blockchain.

Quan no treballo m’encanta viatjar, fer excursions de senderisme i descobrir nous racons, tastar vins i gaudir de la bona gastronomia. També, com apassionat a la tecnologia m’agrada investigar noves tecnologies, com nous dispositius, noves aplicacions que podríem aplicar a DiThinks o fins i tot, el món de les criptomonedes.

  • null

    DiThinks Josep

☕️ Si us interessen els nostres serveis, i en concret als quals em dedico jo, una nova pàgina web, la gestió de les vostres xarxes socials i molt més, podem fer un cafè i parlar-ne tranquil·lament. Cliqueu a la icona del Whats App, o bé, passeu per sobre del logo per tenir el meu mail o telèfon.

josep@dithinks.com

669 06 03 12