logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Fotografia

Qualitat d'imatge per a la teva marca

“Una imatge val més que mil paraules”, és la dita que ens havien explicat sempre, i amb la generació millenial sembla prendre més significat que mai. Tot el món digital ha virat a cuidar més la qualitat de la imatge, ja que és el què està generant més trànsit i interès. Per això, a DiThinks pren una part essencial intentar mimar aquest aspecte, podem fer pàgines molt boniques, però si ens dius que amb unes fotos fetes amb mòbil ja et val, la teva web no brillarà igual. Tenim l’equip professional per oferir-te, també en aquest aspecte, el millor del millor. Només falta que ens trobem i comencin a brotar les idees!

El nostre equip de fotografia 📸

qodef-fullwidth-slider

Fotografia Bodegó

Ens hem especialitzat en fotografia d'ampolles!

En una ampolla hi poses l’esforç de tot un any de feina, i això fa del tot necessari que aquesta ofereixi una imatge de qualitat i atractiva. A DiThinks treballem amb esquemes de llum innovadors i únics. Ens formem contínuament amb les tendències actuals i amb referents de la fotografia internacional. Busquem l’excel•lència, per això, no només et fem entrega de les fotos, sinó que a més ho complementem amb un manual d’ús per a cada arxiu.

qodef-fullwidth-slider

Restauració

Una imatge val més que mil paraules!

Ensenya el què fas i que a la gent li caigui la baba 🤤 quan vegin les teves imatges a les xarxes.

qodef-fullwidth-slider

BTS (Behind the Scenes)

La màgia darrere de la feina

Son aquelles fotografies que podem realitzar durant el treball, son especials perquè podem mostrar tota la màgia que fan les empreses i els seus treballadors abans d'entregar un producte o treball. Mostrar l'amor que se li té al treball, veure els treballadors feliços o treballant dur; son le smillors maneres d'humanitzar el producte i la marca.

qodef-fullwidth-slider

Concerts i esdeveniments

Fotografia especialitzada en concerts i esdeveniments

Captem moments especials que immortalitzen al rècord. A més, tenim la capacitat d'editar quasi bé en directe, per a poder muntar kits de premsa, un cop acabat l'esdeveniment. I si ho prefereixes et montem la nota de premsa nosaltres!

Que la gent es quedi amb aquesta cara 😲

A DiThinks estem preparats per oferir-te fotografies de màxima qualitat per a qualsevol aplicació. Si ho desitges podem anar més enllà de la fotografia, kits de premsa, comunicació, tot el què necessites per a donar veu a la teva marca, només pregunta’ns o dóna un cop d’ull a la pàgina de premsa i esdeveniments.