logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Fotografía

«Una imagen vale más que mil palabras», es el dicho que nos habían contado siempre, y con la generación milenial parece tomar más significado que nunca. Todo el mundo digital ha virado a cuidar más la calidad de la imagen, ya que es lo que está generando mayor tráfico e interés. Por eso, en DiThinks toma una parte esencial intentar mimar este aspecto, podemos hacer páginas muy bonitas, pero si nos dices que con unas fotos hechas con móvil ya te vale, tu web no brillará igual. Tenemos el equipo profesional para ofrecerte, también en este aspecto, lo mejor de lo mejor. ¡Sólo falta que nos encontremos y empiecen a brotar las ideas!

El nostre equip de fotografia 📸

qodef-fullwidth-slider

Fotografia Bodegó

Ens hem especialitzat en fotografia d'ampolles!

En una ampolla hi poses l’esforç de tot un any de feina, i això fa del tot necessari que aquesta ofereixi una imatge de qualitat i atractiva. A DiThinks treballem amb esquemes de llum innovadors i únics. Ens formem contínuament amb les tendències actuals i amb referents de la fotografia internacional. Busquem l’excel•lència, per això, no només et fem entrega de les fotos, sinó que a més ho complementem amb un manual d’ús per a cada arxiu.

qodef-fullwidth-slider

Restauració

Una imatge val més que mil paraules!

Ensenya el què fas i que a la gent li caigui la baba 🤤 quan vegin les teves imatges a les xarxes.

qodef-fullwidth-slider

BTS (Behind the Scenes)

La màgia darrere de la feina

Son aquelles fotografies que podem realitzar durant el treball, son especials perquè podem mostrar tota la màgia que fan les empreses i els seus treballadors abans d'entregar un producte o treball. Mostrar l'amor que se li té al treball, veure els treballadors feliços o treballant dur; son le smillors maneres d'humanitzar el producte i la marca.

qodef-fullwidth-slider

Concerts i esdeveniments

Fotografia especialitzada en concerts i esdeveniments

Captem moments especials que immortalitzen al rècord. A més, tenim la capacitat d'editar quasi bé en directe, per a poder muntar kits de premsa, un cop acabat l'esdeveniment. I si ho prefereixes et montem la nota de premsa nosaltres!

Que la gent es quedi amb aquesta cara 😲

En DiThinks estamos listos para ofrecerte fotografías de máxima calidad para cualquier aplicación. Si lo deseas podemos ir más allá de la fotografía, kits de prensa, comunicación, todo lo que necesitas para dar voz a tu marca, sólo pregúntanos o echa un vistazo a la página de prensa y eventos.