logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Equip

Un equip jove, amb ganes i entusiasme 🤩

El nom de DiThinks ve donat de la fusió dels termes britànics Digital i Thinks. En primer lloc, el terme Digital vam decidir abreujar-lo i deixar-lo amb el Di, jugant així amb les paraules i el nom d’aquesta web. En segon lloc, Thinks, ve del verb think, que vol dir pensar, sinònim de crear, imaginar, opinar, idear, etc.

Així doncs, DiThinks pretén posicionar-se com una agència de comunicació audiovisual que ofereix tota mena de serveis digitals, per això la “pluralització” del verb think. Som seriosos a la feina, però amb una bona dòsis d’humor arriben més idees.

A Josep, des de sempre li ha interessat el món de la comunicació digital i la tecnologia. Amb DiThinks, arriba un nou repte on s’encarregarà de les pàgines web, xarxes socials, posicionament SEO i SEM, entre d’altres. S’ha format com a desenvolupador Front End a Ironhack Barcelona; i la seva intenció és acabar la seva formació com a desenvolupador Full Stack i Blockchain.

qodef-team-image
CEO: Web developer i gestió de xarxes.
Josep

Xavi comença als 8 anys d’edat a la ràdio local (Ràdio Gandesa), i sempre ha estat vinculat al món del so i l’espectacle. Tècnic de so, complementat amb producció musical. Més tard, amplia coneixements al món del periodisme i la imatge, centrant-se en vídeo i nocions avançades amb after effects. A DiThinks s’encarrega de tot allò relacionat amb foto, vídeo i àudio, entre d’altres.

qodef-team-image
CEO: Fotografia & vídeo
Xavi

Plantilla DiThinks

La nostra projecció és oferir feina de qualitat i futur  a Gandesa i la seva comarca, la Terra Alta. Afavorint que el jovent no marxi del nostre territori i pugui gaudir d’una feina de futur.