Equipo

L'equip de DiThinks es compon per Josep i Xavi com a CEO's del projecte i la Diana, com a única esclava...ehem perdó, treballadora. A continuació us expliquem tota la nostra història i qui forma l'equip.

Història de DiThinks
DiThinks neix de la passió pel món digital de Josep i Xavi; que junts, al seu dia, ja van fundar un projecte similar anomenat 3x Serveis Audiovisuals. El nom de DiThinks ve donat de la fusió dels termes britànics Digital i Thinks. En primer lloc, el terme Digital vam decidir abreujar-lo i deixar-lo amb el Di, jugant així amb les paraules i el nom d’aquesta web. En segon lloc, Thinks, ve del verb think, que vol dir pensar, sinònim de crear, imaginar, opinar, idear, etc. Així doncs, DiThinks pretén posicionar-se com una agència de comunicació audiovisual que ofereix tota mena de serveis digitals, per això la “pluralització” del verb think. Som seriosos a la feina, però amb una bona dòsis d’humor arriben més idees.
equip dithinks

Josep i Xavi són els CEO de DiThinks, descobreix els nostres treballs i detalls que han fet que avui arribem fins aquí.

Josep & Xavi
A Josep, des de sempre li ha interessat el món de la comunicació digital, tant és així, que molt abans de les xarxes socials ja disposava d’una plataforma a Galeon per explicar les seves vivències personals. El 2014, va ser un dels socis fundadors de ViOrigen, on va ampliar els seus coneixements de desenvolupament web, i va constatar les dificultats del sector de les petites empreses en el camp del contingut digital, etc. Amb DiThinks arriba un nou repte on s’encarregarà de les pàgines web, xarxes socials, posicionament SEO i SEM, entre d’altres. Xavi comença als 8 anys d’edat a la ràdio local (Ràdio Gandesa), i sempre ha estat vinculat al món del so i l’espectacle. Tècnic de so, complementat amb producció musical. Més tard, amplia coneixements al món del periodisme i la imatge, centrant-se en vídeo i nocions avançades amb after effects. A DiThinks s’encarrega de tot allò relacionat amb foto, vídeo i àudio, entre d’altres.
La plantilla de DiThinks

Diana Vives és un suport primordial en quant a fotografia dins l’equip de DiThinks. A més, també ens acompanya amb la gestió de diverses xarxes socials a les quals s’ha posicionat com a project manager.

Va cursar fotografia a l’Institut Català de la fotografia a Barcelona, i després d’uns anys treballant com a freelance, aterra l’any 2021 a DiThinks.