logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Disseny Web

Ens atrevim amb qualsevol disseny

A DiThinks, creem pàgines web amb un disseny i desenvolupament atractiu i actual. Cal tenir en compte que avui en dia, una de les primeres impressions de la nostra marca o negoci serà a través d’Internet. S’ha convertit així, en el primer aparador per vendre o comercialitzar els nostres serveis al món.

Fem des de pàgines corporatives, botigues online, landings, escoles virtuals, i gairebé tot allò que puguis imaginar-te al que a pàgines es refereix. Fes-li un cop d’ull a les nostres creacions.

Disseny responsiu

SEO bàsic

Copywriting original

Servei de hosting

Actualitzacions periòdiques

Tramitació domini

Creació de comptes de correu electrònic

Brainstorm

Manteniment web

Gestió i creació de blog

Metodologia DiThinks

  • Cal amarar-se de la filosofia d’una empresa i treballar colze en colze perquè flueixin les idees. Procurarem tenir una comunicació àgil i solvent per oferir-te el millor resultat.
  • El nostre objectiu és que estiguis a gust amb el resultat del producte, volem que el teu negoci creixi i oferir-te un bon servei. Volem una relació de confiança per créixer mútuament i confiïs amb el nostre projecte per a aquest creixement.
  • Estem preparats per ser la teva eina a donar el salt digital, us donem la benvinguda al segle XXI. No esperis més i contacta amb nosaltres a través del nostre correu electrònic, et farem un pressupost a mida en funció del què necessitis.

Anem a impulsar el teu negoci a la xarxa 🚀

Alguns dels exemples que hem treballat ▶️